Sunday

So I think that I have finally come up with what I want my blog to be. I have always wanted it to be something bigger than it is and now I think that I actually got it. It hit me yesterday. I have been sitting here for two days now writing down all of my ideas and doing a bunch of research.


Want to know the best part?! I have a name now, or I mean a web address. Finally! The web address came to me when I came up with the concept for the blog. I am so glad that I have finally solved that! I have stressed so much over what I wanted the web address to be. As soon as I came up wth something good it was taken. Though the one that I have now is way better than what I came up with before.


I can't really say what this new site will be done. Probably later this fall. That's my goal anyway. I still have a bunch of research to do. Just because I have a web address and a concept now doesn't mean that everything is locked and loaded. So stay with me and I will update you about everything as time goes on.


your writer, Erika

Comments

 1. wow så spännande! Jag har också storslagna planer för min blogg och gud vad man känner höstpeppen nu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) Kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   Genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pamela Reif For Hunkemöller

My Ariana Grande Concert Outfit

In The Right Direction